Журналісти запитали директора НАБУ про долю «агента Катерини»

Журналісти запитали директора НАБУ про долю «агента Катерини»

10 Серпня 2017
1080

Журналісти запитали директора НАБУ про долю «агента Катерини»

1080
Артем Ситник запевнив, що в співробітниці, яка допомагала зібрати докази на нардепів Борислава Розенблата та Максима Полякова, «все добре»
Журналісти запитали директора НАБУ про долю «агента Катерини»
Журналісти запитали директора НАБУ про долю «агента Катерини»

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив, що в «секретного агента Катерини» в житті все добре.

Про це він повідомив на прес-конференції у четвер, 10 серпня, пише Українська правда.

За словами Ситника, він задоволений тим, як вона виконала це завдання.

«Усе добре з цим працівником. Людина, на мою думку, впоралася на відмінно з цією роботою», - сказав пан Ситник, відповідаючи на питання журналістів про подальшу долю цієї жінки.

Але, зауважив Ситник, інформація про наступні її завдання – конфіденційна.

Як повідомлялося, агент НАБУ на прізвисько «Катерина» брала участь у спецоперації антикорупційних правоохоронних органів щодо народних депутатів Борислава Розенблата та Максима Полякова. Нардепів звинувачують в тому, що вони вимагали хабар від компанії-нерезидента за видобуток бурштину в Україні.

Як повідомляв «Детектор Медіа», місяць тому, 10 липня, медійники подякували «спецагентові Катерині», яка викрила корупційні схеми «бурштинової мафії»: журналісти привезли в Національне антикорупційне бюро України чотири розкішних букети квітів, перев’язані стрічками кольору бурштину.

На фото: Артем Ситник

Фото: Цензор.НЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1080
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду