Донька Сущенка розповіла, чим він у «Лефортово» малює картини

Донька Сущенка розповіла, чим він у «Лефортово» малює картини

10 Серпня 2017
2084

Донька Сущенка розповіла, чим він у «Лефортово» малює картини

2084
Незаконно ув’язнений в Москві український журналіст Роман Сущенко надіслав новий малюнок – пейзаж Женеви
Донька Сущенка розповіла, чим він у «Лефортово» малює картини
Донька Сущенка розповіла, чим він у «Лефортово» малює картини

Про це розповіла донька журналіста Юлія Сущенко, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні отримала нову партію листів від нашого Романа Сущенка, датовану квітнем-травнем. Батько намалював ще один шедевр - цього разу Женеву», - повідомила вона.

За словами Юлії, листи з СІЗО «Лефортово» пішли лише 13 липня, хоча написані були декілька місяців тому.

Як зазначив на роботі її автор, малюнок формату А4 він створив за допомогою паперу, кулькової ручки, чаю та лушпиння цибулі.

Це другий малюнок, який намалював український журналіст в ув’язненні. Першим було зображення Парижа.

Раніше адвокат ув'язненого у Москві українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін повідомив, що його підзахисному надано дозвіл на побачення з дружиною й дочкою, а також право на ще один дзвінок - сину.

Як повідомляв «Детектор Медіа», власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі.

27 червня Лефортовський суд Москви продовжив термін арешту українського журналіста Романа Сущенка до 30 вересня. Адвокат журналіста Марк Фейгін подав скаргу на рішення райсуду.

Нагадаємо, у липні Сущенку дозволили три телефонні дзвінки близьким в Україні. Тоді адвокат Фейгін повідомляв, що сподівається на те, що його підзахисному дадуть можливість побачитися з дружиною Анжелікою та донькою Юлією у СІЗО.

Сьогодні, 10 липня, стало відомо, що Роману Сущенку дозволили побачитися з дружиною Анжелікою та донькою Юлією.

Фото: Укрінформ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2084
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду