Отар Довженко повідомив, що співпрацює як contributing editor у виданні «Твоє місто»

Отар Довженко повідомив, що співпрацює як contributing editor у виданні «Твоє місто»

29 Липня 2017
2707

Отар Довженко повідомив, що співпрацює як contributing editor у виданні «Твоє місто»

2707
Викладач Школи журналістики Українського католицького університету (УКУ) Отар Довженко повідомив, що співпрацює із редакцією львівського видання «Твоє місто» у якості contributing editor. Водночас він продовжує викладання в УКУ.
Отар Довженко повідомив, що співпрацює як contributing editor у виданні «Твоє місто»
Отар Довженко повідомив, що співпрацює як contributing editor у виданні «Твоє місто»

Про це він повідомив у своєму Facebook.

Отар Довженко зазначив, що неможливо залишатись журналістом-практиком, якщо весь свій час присвячувати викладанню і ком'юніті-менеджменту.

«Торік я почав відчувати, що речі, які я розповідаю студентам, стосуються минулого більше, ніж теперішнього, а їхній досвід актуальніший за мій. І термін моєї придатності як викладача добігає кінця. Тому тепер я також працюю contributing editor у "Твоє місто" і повертаюсь у професійний тонус», - написав він.

При цьому Отар Довженко повідомив, що не залишає викладння в Школі журналістики УКУ попри зміни, які відбуваються у виші.

«Але Школа журналістики УКУ є найзахопливішою і найтривалішою (6 років на цю мить) роботою в моєму житті. Зокрема й тому, що тут можна вчити людей бути журналістами, а не мурижити порожнякову теорію чи переказувати підручники, застарілі ще до того, як їх надрукували. І відчувати, що ти робиш щось справді важливе, бачити живі наслідки своїх зусиль.

Ми набираємо свій сьомий набір в умовах певної турбулентності і змін. Для мене це також виклик, бо раніше, коли починало трусити, я зазвичай катапультувався. Тепер, натомість, міцно тримаюсь за сидіння і готуюся до знайомства з новими студентами», - написав він.

Видання «Твоє місто» позиціонує себе як громадське медіа Львова, незалежний міський медіа-хаб.

Нагадаємо, директором Школи журналістики Українського католицького університету став отець Павло Худ. Ігор Балинський, який очолював Школу журналістики УКУ від заснування у 2011 році, залишається в команді на посаді доцента кафедри журналістики та керівника Центру медіамайстерності.

Павло Худ дотепер очолював відділ рекрутингу та студентської кар'єри Українського католицького університу, а також викладав на магістерських програмах із журналістики та медіакомунікацій. Фахівець із комунікацій, докторант Інституту соціології Люблінського католицького університету.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду