У Глухові родичі заступника Терещенка накинулися на знімальну групу «Стоп Корупції»

У Глухові родичі заступника Терещенка накинулися на знімальну групу «Стоп Корупції»

25 Липня 2017
1526

У Глухові родичі заступника Терещенка накинулися на знімальну групу «Стоп Корупції»

1526
Донька першого заступника міського голови Мішеля Терещенка Олександра Вискуба намагалася перешкодити зйомкам
У Глухові родичі заступника Терещенка накинулися на знімальну групу «Стоп Корупції»
У Глухові родичі заступника Терещенка накинулися на знімальну групу «Стоп Корупції»

У Глухові донька першого заступника міського голови Мішеля Терещенка Олександра Вискуба намагалася перешкодити знімальній групі «Стоп Корупції».

Про це повідомляє Апостроф з посиланням на Facebook журналістки «СтопКору» Наталії Мальцевої.

За словами журналістки, знімальна група працювала у Глухові, коли їхнє авто заблокувала дочка Вискуба Іванна.

«Нас раптово блокує автомобіль, з нього випадає ось це чудо і починає кричати: «Да ти знаєш, кого ти знімаєш? Ти взагалі знаєш, на кого цей автомобіль зареєстровано?». Пізніше з’ясувалось, що це Іванна Вискуб, дочка першого заступника Терещенка», - написала журналістка.

Вона також додала, що в авто біля дочки сиділа її мати, яка не соромилась вживати мат.

«Вони прогнозовано викликали поліцію. І знову усе та ж установка – ви вороги, ви сепаратисти. При цьому дочка зама мера їздить на авто із московськими номерами і клянеться, що ніколи із Глухова не виїздила», - додала журналістка.

Видання нагадує, що раніше радник Мішеля Терещенка Руслан Павленко намагався змусити активістів «Стоп Корупції» прибрати із центру міста намет, у якому вони розповідали про корупційні схеми у міській раді.

Як повідомляв Детектор Медіа, в Миколаєві екс-нардеп Віктор Горбачов, який є власником супермаркету «Сотка», накинувся на голову Союзу споживачів України Максима Несміянова і знімальну групу програми «Скажіть, будь ласка», які намагалися провести ревізію магазину.

13 липня у Миколаєві водій маршрутного таксі №163 напав із кулаками на журналіста програми «ДжеДАІ» телеканалу «2+2» Юрія Коваленка, який зняв на відео, як той порушує правила дорожнього руху. Відкрито провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста.

6 липня у селі Репуженці Чернівецької області на знімальну групу телеканалу «Чернівецький промінь» напав чоловік, намагаючись пошкодити камеру.

Того ж дня Одеський міський голова Геннадій Труханов вирвав у кореспондента видань «Громадське Слідство» і «Мегафон» телефон після прохання журналіста прокоментувати висловлювання мера на адресу екологічних громадських об'єднань.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1526
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду