Ведучий телеканалу ZIK вигнав зі студії відомого політолога і блогера

Ведучий телеканалу ZIK вигнав зі студії відомого політолога і блогера

24 Липня 2017
8170

Ведучий телеканалу ZIK вигнав зі студії відомого політолога і блогера

8170
Юрій Романенко вперто відмовлявся відповідати на запитання Остапа Дроздова українською мовою
Ведучий телеканалу ZIK вигнав зі студії відомого політолога і блогера
Ведучий телеканалу ZIK вигнав зі студії відомого політолога і блогера

Ведучий політичного ток-шоу «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остап Дроздов у прямому ефірі вигнав зі студії одного з учасників ток-шоу - політолога і блогера Юрія Романенка.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на відео, опубліковане в соцмережі Facebook.

Інцидент трапився під час програми на тему «Отченаш для депутатів». Юрій Романенко почав говорити російською, ведучий дав йому можливість закінчити репліку, при цьому попросив наступного разу говорити українською, якою пан Романенко, за словами пана Дроздова, «володіє вільно».

«Пане Юрію, ми з вами перед ефіром домовлялися, що ви будете спілкуватися українською мовою. Ви українською володієте вільно...» - заявив ведучий програми.

Проте наступного разу пан Романенко знову почав говорити російською і відмовився перейти на українську. Тоді ведучий запропонував йому залишити студію, на що політолог з легкістю погодився. На прощання обидва потисли одне одному руки.

Як повідомляв «Детектор Медіа», навесні на ZIKу стартував новий телесезон, в рамках якого відбулися прем’єри ток-шоу «HARD» й «Перші другі» з Наталією Влащенко та «FACE2FACE» з Тетяною Даниленко. Уперше за п’ять років існування в прямому ефірі стартувала переформатована «Історична правда з Вахтангом Кіпіані». А авторські ток-шоу ведучого Остапа Дроздова «DROZDOV» та «Прямим текстом» розпочали трансляції з нових студій. Також ZIK презентував свіжий проект соціальних розслідувань «Остання інстанція» з Данилом Мокриком. На початку червня в ефірі ZIKу вийшли такі новинки, як програма-дебати «Zіткнення» з Роксаною Руно та інтерактивний проект, контент якого творять самі глядачі, під назвою «VOX POPULI».

4 липня стало відомо, що телеканал ZIK та Гайгисиз Гелдієв, який обіймав посаду генерального продюсера каналу, за спільною згодою припиняють співпрацю.

На фото: Остап Дроздов

Фото: Time UA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8170
Читайте також
20.07.2017 12:00
Інна Долженкова
«Детектор медіа»
6 073
16.07.2017 13:01
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
2 888
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леся
2460 дн. тому
Остап Дроздов вчинив абсолютно правильно. Романенко повів себе настільки ницо, що втратив будь-яку повагу. Або домовляйся і виконуй, або не лізь в ефір.
Дмитро
2461 дн. тому
Клоун-Романенко так і не усвідомив, що часи трохи змінилися і байдуже ставлення до національної мови вже не сприймається як щось нормальне. Остапу шана і повага.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду