Школу журналістики УКУ очолив священик

Школу журналістики УКУ очолив священик

21 Липня 2017
3091

Школу журналістики УКУ очолив священик

3091
Директором Школи журналістики Українського католицького університету став отець Павло Худ.
Школу журналістики УКУ очолив священик
Школу журналістики УКУ очолив священик

Про це повідомила Школа журналістики УКУ на своїй офіційній Facebook-сторінці.

Ігор Балинський, який очолював Школу журналістики УКУ від заснування у 2011 році, залишається в команді на посаді доцента кафедри журналістики та керівника Центру медіамайстерності.

Павло Худ дотепер очолював відділ рекрутингу та студентської кар'єри Українського католицького університу, а також викладав на магістерських програмах із журналістики та медіакомунікацій. Фахівець із комунікацій, докторант Інституту соціології Люблінського католицького університету.

Народився на Львівщині. Закінчив Львівську духовну семінарію (бакалавр богослов’я) та факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Навчався в інституті журналістики та соціальних медіа Люблінського католицького університету.

У 2008-2010 роках очолював комісію соціальної комунікації Української греко-католицької церкви. У 2010-2012 роках працював у консалтинговій компанії pro.mova. У 2010-2014 роках очолював відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ. У 2011-2013 керував відділом єпархіальних прес-служб УГКЦ.

Нагадаємо, Школа журналістики УКУ (магістерська програма з журналістики) була відкрита у 2011 році в Українському католицькому університеті у Львові. У 2012 році тут, окрім кафедри журналістики, відкрилася кафедра медіакомунікацій.

Фото: Facebook Школи журналістики УКУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3091
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Павло
1375 дн. тому
Ні, лише в нереальній журналістиці :)
Руслан
2459 дн. тому
А в реальной журналистике он когда-нибудь работал?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду