На Новому каналі змінився програмний директор

На Новому каналі змінився програмний директор

19 Липня 2017
2333

На Новому каналі змінився програмний директор

2333
З серпня 2017 року посаду програмного директора Нового каналу замість Аліни Нікіфорової займе Тетяна Данилюк, яка з 2012 року керує відділом закупівель програмного продукту
На Новому каналі змінився програмний директор
На Новому каналі змінився програмний директор

Про це повідомляє прес-служба каналу.

 «Ця посада дає унікальну можливість бути причетною до управління «серцебиттям» каналу, який протягом багатьох років є флагманом для молодіжної аудиторії, – прокоментувала своє призначення пані Данилюк. – Я вдячна керівництву каналу за довіру. Нескінченно пишаюся бути частиною талановитої команди НК і сподіваюся на плідну гармонійну співпрацю. Упевнена, синергетичний ефект від вкладених частинок душі і серця дозволить нам зберігати конструктивний творчий клімат і ділитися з аудиторією кращим, що в нас є.

Пані Нікіфорова пропрацювала на Новому каналі 11 років. Починала у 2006 році як спеціаліст з маркетингу. Через 6 років була призначена керівником відділу аналітики, а у 2017-му стала програмним директором каналу.

Нагадаємо, з серпня посаду генерального продюсера Нового каналу замість Сергія Євдокімова займе Олексі Гладушевський.

На фото - Тетяна Данилюк

Фото: прес-служба Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду