Прес-секретар Гройсмана залишає посаду

Прес-секретар Гройсмана залишає посаду

17 Липня 2017
1774

Прес-секретар Гройсмана залишає посаду

1774
Дмитро Столярчук, який працював прес-секретарем прем’єр міністра України Володимира Гройсмана та керівником Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Уряду, йде з посади
Прес-секретар Гройсмана залишає посаду
Прес-секретар Гройсмана залишає посаду

Про це пан Столярчук повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«В моєму професійному житті назріли зміни. В силу особистих обставин я змушений залишити посади прес-секретаря Прем’єр-міністра України та керівника Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Уряду, – написав він. – Я вдячний всім, з ким пліч-о-пліч працював останні роки. Разом – ми створили професійну комунікаційну команду, побудували ефективну систему, запустили нові проекти, розпочали важливі зміни в сфері комунікації Уряду».

За словами пана Столярчука, прем'єр-міністр запропонував йому посаду радника із питань медіа та комунікацій.

«Я сконцентруюся на розвитку стратегічних комунікацій, зокрема на нових проектах у рамках урядової комунікаційної стратегії “Єдиний голос”», – зазначив він.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду