Олена Трибушна йде з «Нового времени»

Олена Трибушна йде з «Нового времени»

12 Липня 2017
4776

Олена Трибушна йде з «Нового времени»

4776
Заступник головного редактора «Нового времени» Олена Трибушна, яка пропрацювала у виданні три роки, звільняється
Олена Трибушна йде з «Нового времени»
Олена Трибушна йде з «Нового времени»

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Я йду з одного з найкращих медіапроектів у країні. Створити і розвивати його з самого нуля було дуже крутим досвідом. Усього за три роки НВ стало одним із найпотужніших ЗМІ, і у нього величезне майбутнє і маса "точок зростання" (так ми тут називаємо наші внутрішні проблеми).  Усього за три роки ми зробили журнал, який дуже впливає на дії "великих" людей, що приймають рішення в нашій країні, і які чекають кожного тижня і читають тисячі "маленьких" людей, щиро бажаючих країні процвітання та руху вперед. Всього за три роки ми зробили новинний сайт, який входить в десятку найактивніших в Україні, з кращою блог-платформою, з гарною стрічкою новин, однією з небагатьох ресурсів без джинси, політичних маніпуляцій, замовлень та іншого. Тому що тут це неможливо. Так, у Н. ще багато "точок зростання", у сенсі задач і складностей. Але це прекрасно. Йому є куди рости і розвиватися, щоб стати №1 у всьому. Це питання часу», – написала пані Трибушна.

Нагадаємо, у серпні 2016 року «Новое время» запустив цифровий формат журналу, який замінив застарілу PDF-версію. 9 листопада видання запустило новий формат мовлення – бесіди в прямому ефірі у Facebook.

На фото - Олена Трибушна

Фото: Facebook Олени Трибушної

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду