Журналісти з Харківщини вчилися у США, як вдосконалити газету

Журналісти з Харківщини вчилися у США, як вдосконалити газету

12 Липня 2017
2033

Журналісти з Харківщини вчилися у США, як вдосконалити газету

2033
Із 23 червня до 2 липня журналісти харківського видання «Обрії Ізюмщини» пройшли стажування у медіа групі Daily Press (місто Ньюпорт Ньюз, штат Вірджинія), яка включає в себе газети Daily Press, The Virginia Gazette та Tidewater Review у рамках програми партнерства між українськими і американськими медіа організаціями (UMPP)
Журналісти з Харківщини вчилися у США, як вдосконалити газету
Журналісти з Харківщини вчилися у США, як вдосконалити газету

Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

Метою  стажування було набуття досвіду з виконання професійних завдань та обов’язків, удосконалення професійних знань, умінь та навичок, вивчення та засвоєння нових технологій, техніки, набуття додаткових компетенцій  у журналістській діяльності.

Зокрема, як повідомляє НСЖУ, ізюмські журналісти вивчали досвід роботи відділу передплати та продажу газет в роздріб, детально ознайомилися з роботою відділу реклами. Виїздили з рекламним менеджером на презентацію рекламних проектів. Опановували сучасні інструменти роботи в соціальних мережах та роботу сайту видання. Прослухали презентації дизайнерів видання і фотокореспондентів. Дізналися про нові технології використання інфографіки та візуалізації  друкованої та електронної версії газети.

«Ми вдячні організації IREX за можливість пройти стажування в американських ЗМІ. Це дійсно неоціненний скарб для українських журналістів, дизайнерів, фотографів та всіх тих, хто пов’язаний з медіа-простором, вдосконалити та підвищити свої професійні навички, вийти на більш високий ступень професійного розвитку», – прокоментували своє стажування журналісти.

Нагадаємо, у квітні Міжнародна організація IREX відзначила 15-ту річницю Програми Партнерства у галузі мас-медіа в Україні (UMPP), яка націлена на розвиток партнерства регіональних ЗМІ.

Фото: прес-служба НСЖУ

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду