Журналісти закидали НАБУ букетами

Журналісти закидали НАБУ букетами

10 Липня 2017
1500

Журналісти закидали НАБУ букетами

1500
Медійники подякували «спецагентові Катерині», яка викрила корупційні схеми «бурштинової мафії»
Журналісти закидали НАБУ букетами
Журналісти закидали НАБУ букетами

Журналісти привезли в Національне антикорупційне бюро України чотири розкішних букети квітів, перев’язані стрічками кольору бурштину.

Про це повідомляє 24 канал.   

Квіти призначалися співробітниці правоохоронних органів, відомій як «секретний агент Катерина», яка допомогла розслідувати справі про бурштинову мафію та корупцію нардепів Борислава Розенблата і Максима Полякова. Як повідомлялося, одним зі доказів прокуратури у цій справі стали відеозаписи, зроблені агентом під прикриттям «Катериною».

«Квіти для «агента Катерини» вже в НАБУ. 4 букети, вартість кожного з них в рамках закону. Квіти, напевно, залишаться в будівлі НАБУ, і будуть радувати не тільки Катерину, але і всю прес-службу», – повідомила журналістка Христина Бердинських.

Нагадаємо, НАБУ та САП оприлюднили відео, де фігурує людина, схожа на народного депутата Борислава Розенблата. Чоловік зустрічається з жінкою на ім'я Катерина, яка нібито представляла іноземну компанію, зацікавлену у видобутку бурштину в Україні.

Нардеп розповідає їй про «розцінки» для сприяння у «легалізації» видобування. На відео Катерина неодноразово передає чималі суми у доларах США охоронцеві Борислава Розенблата.

Фото: 24tv.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1500
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду