Стан пораненого криворізького оператора стабільний, але важкий – колега

Стан пораненого криворізького оператора стабільний, але важкий – колега

10 Липня 2017
1341

Стан пораненого криворізького оператора стабільний, але важкий – колега

1341
Оператор інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслав Волк досі знаходиться у реанімаційному відділенні місцевої лікарні
Стан пораненого криворізького оператора стабільний, але важкий – колега
Стан пораненого криворізького оператора стабільний, але важкий – колега

Про це «Детектору медіа» повідомила головний редактор порталу «Перший Криворізький» Софія Скиба, яка була свідком поранення колеги.

За її словами, куля увійшла в шию і вийшла через лопатку.

«З реанімації він ще не переведений. Саме зараз чекаємо лікарів, які скажуть нам про його стан. Друга лікарня наразі забезпечує Славіка усім необхідним. Вони оплачують з фонду допомоги воїнів АТО. Станом на 8 годину ранку стан В’ячеслава був стабільний, але важкий. Це та інформація, що лікарі уповноважені нам повідомити. Доступ в реанімацію мама і дружина за законом мають. Сьогодні маємо вирішити питання наскільки він транспортабельний. Я так розумію, що поки що з Мечникова лікарі не летять, хоча там вертушка замовлена. Якщо буде потреба, то вони готові там його прийняти. Поки що він знаходиться в тій самій палаті, де і був», – розповіла пані Скбиба.

Вона також зазначила, що відкрито збір коштів для допомоги сім’ї пораненого оператора: карта «ПриватБанку» 5168 7573 2133 8198 (Вовк Інна Олександрівна – дружина).

Нагадаємо, 6 липня у Кривому Розі поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. 

Редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» звернулася із відкритим листом до представників Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, представників влади Кривого Рогу та Дніпропетровської області. Журналісти вимагають провести прес-конференцію за участі усіх відомств, причетних до проведення навчань, на яких постраждав В’ячеслав Волк.

Підозрюваного затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

9 липня на прес-конференції військком Саксаганського районного військкомату Кривого Рогу Олександр Бритвич, який був відповідальний за навчальні збори, повідомив, що вправа, яку показував волонтер, що поцілив у оператора Волка, не була запланована.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1341
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду