Директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» призначено Олену Шабашкевич

Директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» призначено Олену Шабашкевич

23 Червня 2017
1796

Директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» призначено Олену Шабашкевич

1796
Новий топ-менеджер формуватиме стратегію розвитку цифрових медіа
Директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» призначено Олену Шабашкевич
Директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» призначено Олену Шабашкевич

З червня до команди «Медіа Група Україна» приєдналася досвідчений менеджер і фахівець Олена Шабашкевич.

Про це «Детектору Медіа» повідомила прес-служба медіа-холдингу.

На позиції директора з розвитку інтернет-проектів Олена Шабашкевич формуватиме стратегію розвитку цифрових медіа та забезпечуватиме повний цикл підтримки бізнесу Медіа Групи в інтернеті. Пані Шабашкевич має понад 15 років управлінського досвіду в таких компаніях, як KP-Media, New Frontier Media Group, Linea12-ETC, UMH Digital Ventures, з 2011 року працювала директором проекту Bigmir.net.

«Розвиток цифрових активів Групи - одне з ключових завдань, яке стоїть перед нашим бізнесом, - підкреслив директор медіа-холдингу «Медіа Група Україна» Євген Лященко. - В управлінні Групи перебуває пул ресурсів з величезним потенціалом: це, перш за все, сайти Сегодня.ua і Vogue.ua, представництва наших ТВ-каналів в YouTube і соцмережах. Шукати і реалізовувати способи ефективної монетизації, виводити наші інтернет-проекти на рівень рентабельності і прибутковості - це те бізнес-завдання, яке Група ставить перед Оленою. Досвід і компетенції Олени дозволяють нам розраховувати на реалізацію наших найсміливіших планів».

Нагадаємо, ТОВ «Медіа Група Україна» – медіа-холдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал «НЛО TV», «Індиго TV», тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас», «34 канал», «Сигма»), сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV, Xtra TV, Ukraine.TV), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema і холдинг «Сьогодні Мультимедіа».

Як повідомляв «Детектор Медіа», на початку червня «Медіа Група Україна» презентувала лінійку цифрових вимірювальних і аналітичних продуктів для ринку телебачення і реклами від компанії Digital Screens під назвою Deepmetrics. Deepmetrics вимірює перегляд в IPTV і ОТТ, джерела даних - інтерактивне телебачення «Укртелекому», дані Oll.tv і партнерської мережі Oll.tv, результати репрезентативні тільки для абонентів цих провайдерів.

На фото: Олена Шабашкевич

фото Медіа Група Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1796
Читайте також
21.04.2017 16:35
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду