У Києві двоє чоловіків напали на журналістів телеканалу ZIK

У Києві двоє чоловіків напали на журналістів телеканалу ZIK

23 Червня 2017
2044

У Києві двоє чоловіків напали на журналістів телеканалу ZIK

2044
22 червня у Києві невідомі чоловіки вчинили напад на знімальну групу проекту журналістських розслідувань «Житлоблуд», що виходить на телеканалі ZIK
У Києві двоє чоловіків напали на журналістів телеканалу ZIK
У Києві двоє чоловіків напали на журналістів телеканалу ZIK

Про це повідомляє сайт каналу.

Зазначено, що під час підготовки чергового випуску програми, знімальна група приїхала на місце будівництва, що знаходиться на вул. Мічуріна, 44.

Канал повідомляє, що «там невідомий чоловік спортивної статури міцно схопив ведучу Анну Закуцьку за руку та грубо виштовхав за двері приміщення». Нападник заявив, ніби дівчина сама на нього накинулась.

«Ви посягаєте на приватну власність, зараз будемо розбиратися», – сказав чоловік, а потім додав, ніби журналісти займаються провокаціями.

Коли ж знімальна група уже сідала в машину, нападник разом із своїм товаришем накинувся на камери, а згодом штовхали двері авто.

Ведуча викликала правоохоронців, працівники ZIKу написали заяву про напад.

Нагадаємо, у лютому на знімальну групу проекту «Лікарських таємниць» телеканалу ZIK напали у Бориспільській центральній районній лікарні (Київська область). 

Цього ж місяця прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів знімальної групи телеканалу ZIK. У справі оголошено про підозру Олегу Поліщуку. 10 лютого обвинувальний акт зі звинуваченнями передано до суду.

У травні 2017 року головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні Богдан Федек не дав знімальній групі проекту «Лікарських таємниць» провести зйомку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2044
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду