Нове кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» на каналі «Україна» вестиме Григорій Герман

Нове кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» на каналі «Україна» вестиме Григорій Герман

22 Червня 2017
4555

Нове кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» на каналі «Україна» вестиме Григорій Герман

4555
Ведучим сімейного кулінарного шоу-адаптації «Свекруха чи невістка» на телеканалі « Україна», в якому жінки будуть боротися за звання кращого кухаря в сім’ї, став кулінарний експерт Григорій Герман. Прем’єра – восени
Нове кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» на каналі «Україна» вестиме Григорій Герман
Нове кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» на каналі «Україна» вестиме Григорій Герман

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, згідно з форматом шоу, перед кожною господинею стоїть завдання приготувати улюблену страву, яку загадає глава сім’ї – син або чоловік. На приготування учасницям відводиться всього 45 хвилин. Після закінчення змагання обидві страви підготує до презентації ведучий, щоби глава сімейства не здогадався, яке блюдо готувала мама, а яке – дружина. Тільки після дегустації чоловік визначить переможницю кулінарної дуелі.

 «Я займаюся кулінарією більше 5 років. У мене є власний блог із великою кількістю різноманітних рецептів, – розповів ведучий. – Але в нас це не просто кулінарний проект, це проект про сім'ї, про людей, про те, як будувати стосунки та вирішувати конфлікти з найближчими людьми – мамою, дружиною, свекрухою, чоловіком... І це неймовірно цікаво, хоч і складно! Адже кухня – це найкраще місце для задушевних розмов і я дуже радий, що на проекті зміг поєднати любов і до їжі, і до людей».

Ведучий буде допомагати свекрухам і невісткам України, які в рамках кулінарної дуелі готуватимуть улюблену страву для свого сина або чоловіка, розбиратися в тонкощах не тільки кулінарії, але й сімейного життя.

 «Ми шукали професійного телевізійного ведучого, який є не тільки фанатом кулінарії та справжнім експертом на кухні, але ще й фанатом сімейних цінностей та експертом ще й в цьому питанні. І Гриша – той самий унікальний носій усіх цих якостей, – сказала реативний продюсер кулінарного шоу Оксана Тунік Більше того, завжди колосально важливо, наскільки ведучий живе проектом і героями – і тут він нас теж дуже приємно здивував! Не кожен може простояти 10 годин на гарячій кухні з палаючими очима влітку, та й схуднути для того, щоб на неї вийти, на 10 кг. Точніше, це може тільки Григорій Герман!»

Як повідомлялося раніше, нове кулінарне шоу каналу «Україна» «Свекруха чи невістка» – це українська адаптація популярного турецького формату Rivals-in-Law, який виходить у 8 країнах світу. Прем'єра сімейного кулінарного шоу «Свекруха чи невістка» відбудеться на каналі «Україна» в новому осінньому сезоні.



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4555
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду