Жіночий портал Ivona очолила Олеся Діденко

Жіночий портал Ivona очолила Олеся Діденко

13 Червня 2017
2496

Жіночий портал Ivona очолила Олеся Діденко

2496
З 13 червня шеф-редактором жіночого видання Ivona.bigmir.net замість Олени Худенко стала Олеся Діденко, яка раніше працювала журналісткою інтернет-видання «Обозреватель»
Жіночий портал Ivona очолила Олеся Діденко
Жіночий портал Ivona очолила Олеся Діденко

Про свою нову посаду пані Діденко повідомила у Facebook.

«Колеги, з сьогоднішнього дня я очолюю видання Ivona.bigmir.net. Портал, який зайняв почесне місце в осередку кращих видань України завдяки команді справжніх професіоналів. Моя нова команда буде не гірше. Постараюся зробити все можливе, щоб видання стало ще прекраснішим!» – написала вона.

На сторінці пані Діденко зазначено, що раніше вона працювала журналісткою у «Обозревателе» та прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації. Закінчила Дніпропетровський національний університет.

Зазначимо, днями Олена Худенко повідомила, що звільняється з посади шеф-редактора Ivona на переходить працювати на сайт телеканалу «24».

На фото - Олеся Діденко

Фото: Facebook Олесі Діденко

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2496
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду