Юлія Макгаффі повідомила про нове місце роботи

Юлія Макгаффі повідомила про нове місце роботи

25 Травня 2017
2253

Юлія Макгаффі повідомила про нове місце роботи

2253
Юлія Макгаффі стала шеф-редакторкою інтернет-журналу платформи благодійності Charitum.
Юлія Макгаффі повідомила про нове місце роботи
Юлія Макгаффі повідомила про нове місце роботи

Про це вона повідомила 24 травня у Facebook, уточнивши, що до роботи приступила з березня.

Charitum – онлайн-платформа благодійності, яку заснувала Даша Зарівна, колишня шеф-редакторка видання L’Officiel Online і ведуча авторської програми «Біла сорочка» на радіо «Аристократи». Charitum проводить онлайн-аукціони з людьми, які досягли успіху у своїй роботі. Кошти, зібрані на аукціонах, передаються на благодійність у фонд, обраний героєм аукціону.

Складовою платформи є інтернет-журнал Charitum, який розповідає «про людей, які допомагають іншим людям словом і ділом». «Журнал Charitum – соціальне онлайн-медіа, яке розповідає про важливість і користь зустрічей, - пояснюється на сайті проекту. – Ми впевнені – комунікація веде до розвитку, будь-який обмін досвідом стає поштовхом до нових починань, навіть невеликий акт добра дає імпульс великим змінам, а мінімальна пожертва робить чиєсь життя кращим».

Юлія МакГаффі працює в журналістиці з 1994 року. Вона – архітектор  і колишня головна редакторка сайту korrespondent.net. Брала участь в розробці та запуску журналу «Кореспондент» в команді американського видавця Джеда Сандена. Пішла з «Корреспондента» після купівлі журналу та сайту Сергієм Курченком в 2013 році.

На початку 2014 року холдинг «1+1 медіа» оголосив, що Юлія МакГаффі очолила управління інформаційних інтернет-проектів новин «1+1 медіа», але пані МакГаффі зрештою відмовилася від цієї роботи. З квітня 2014 року почала вести програму Newsroom на радіо «Аристократи». Також у 2014 році працювала керівником діджитал-проектів Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД», запустила та очолила онлайн-проект AIDS.ua.

На початку 2016 року Юлія МакГаффі стала головною редакторкою американського сайту для російськомовної громади Forum Daily. Влітку 2016 року розпочала співпрацю з «Громадським телебаченням», мала координувати роботу сайту, команди редакторів соціальних мереж та здійснювати подальшу підтримку і розробку платформи hromadske.ua. Але в листопаді залишила «Громадське» за станом здоров’я та повідомила, що більше не планує працювати в українських суспільно-політичних ЗМІ.

Фото: Facebook Юлії МакГаффі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2253
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду