Вікторія Романова зайняла керівну посаду в «1+1 медіа»

Вікторія Романова зайняла керівну посаду в «1+1 медіа»

23 Травня 2017
7863

Вікторія Романова зайняла керівну посаду в «1+1 медіа»

7863
З 23 травня посаду керівника напрямку стратегічного планування в межах департаменту стратегії та розвитку «1+1 медіа» обіймає Вікторія Романова, яка 12 років працювала на НТКУ
Вікторія Романова зайняла керівну посаду в «1+1 медіа»
Вікторія Романова зайняла керівну посаду в «1+1 медіа»

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Вже понад півроку ми розробляємо цей напрямок та працюємо над оновленням стратегії групи. Я щиро рада, що Вікторія приєдналась до команди саме зараз, адже попереду етап впровадження стратегії та реалізації нових ініціатив. Впевнена, її досвід системних перетворень та розуміння зовнішніх ринків сприятимуть ефективній роботі», − прокоментувала директор по стратегії і розвитку групи Анна Ткаченко.

«Я рада приєднатись до команди "1+1 Медіа" та долучитись до розвитку одного з лідерів медійного ринку країни. Сподіваюсь, що мій багаторічний телевізійний досвід буде корисним та допоможе в реалізації нових завдань та амбітних планів. Напрям стратегічного планування розглядаю як один із основних стовпів сучасного бізнесу та переконана в необхідності впровадження цього інституту в усіх сферах ділового життя. Я щиро дякую Національній суспільній телерадіокомпанії України за досвід, знання, уроки та десятки реалізованих проектів. З нетерпінням чекаю на нові знання, досвід, можливості та емоції», − прокоментувала пані Романова своє призначення.

Нагадаємо, Вікторія Романова у 2005 році прийшла на НТКУ провідним експертом відділу зв'язків із Європейською мовною спілкою, згодом стала начальником відділу зв'язків із Європейською мовною спілкою, тоді – начальником управління закордонного співробітництва, а з червня 2013-го — заступником генерального директора з розвитку міжнародного співробітництва. Пані Романова була в українській делегації на пісенному конкурсі «Євробачення» з 2007 по 2016 роки та з 2006 року міжнародним координатором висвітлення Олімпійських ігор (Турин, Пекін, Ванкувер, Лондон) на Першому національному.

Як писав сайт «Суспільне мовлення», 19-21 травня з ПАТ «НСТУ» звільнилися кілька заступників НТКУ, серед яких і пані Романова.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7863
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vasyl
2491 дн. тому
Пані Романова була української делегації на пісенному конкурсі «Євробачення» з 2007 по 2016 роки та з 2006 року міжнародним координатором висвітлення Олімпійських ігор (Турин, Пекін, Ванкувер, Лондон) на Першому національному. Там помилка, не написано у складі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду