Гаврилюк про конфлікт з ведучим НЛО TV у Раді: «Він сам почав падати»

Гаврилюк про конфлікт з ведучим НЛО TV у Раді: «Він сам почав падати»

19 Травня 2017
4259

Гаврилюк про конфлікт з ведучим НЛО TV у Раді: «Він сам почав падати»

4259
Депутат від «Народного фронту Михайло Гаврилюк розказав журналістам свою версію конфлікту з ведучим Василем Крутчаком, який стався 18 травня у Верховній Раді України
Гаврилюк про конфлікт з ведучим НЛО TV у Раді: «Він сам почав падати»
Гаврилюк про конфлікт з ведучим НЛО TV у Раді: «Він сам почав падати»

Про це повідомив телеканал «112 Україна»

За словами пана Гаврилюка, журналіста він не штовхав.

«Я спускаюсь у буфет, бо я люблю пити там каву, а він за мною. І я йому ще раз хотів сказати точно і ясно, що не дам інтерв’ю. Я різко до нього розвернувся і сказав: "Я тобі не дам інтерв’ю!". При цьому він почав падати», – пояснив він.

На питання журналістів, чому їх колега «почав падати», Гаврилюк відповів: «Ми по сходах спускалися і він якось жахнувся і почав падати».

Гаврилюк розказав журналістам, що відмовлявся спілкуватися з паном Крутчаком, бо той, начебто, колись обізвав його «клоуном» і «писав кляузи». Він також повідомив, що має право відмовити журналісту в інтерв’ю, якщо «немає натхнення, здоров’я та не хочеться розмовляти». 

Також, за словами депутата, він намагався врятувати журналіста: «Якби я знав, що він буде таку кляузу на мене писати, я би його не підтримав. Я підклав свої рученята, щоб його стримати. Він коли падав, упав у нього телефон. Я його, звісно, стримав. Я однією рукою не міг стримати, я мусив його зверху трішки підтримати. Сорочка виявилася дуже слабенька. Сорочка порвалася, лице розбилося, телефон розбився. Я у чому винен? Що я його хотів врятувати?».

Нагадаємо, 18 травня у Верховній Раді України виник конфлікт між депутатом від «Народного фронту» Михайлом Гаврилюком та Василем Крутчаком, ведучим рубрики «Вася проти гондурасів» у програмі «Люмпен шоу», яку виробляє для телеканалу НЛО TV продакшн Lumpeny Production. У журналіста розбився телефон та пірвалася сорочка. 

 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4259
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду