Відомий диктор Олександр Сафонов потребує допомоги

Відомий диктор Олександр Сафонов потребує допомоги

15 Травня 2017
22877

Відомий диктор Олександр Сафонов потребує допомоги

22877
19 червня о 18:00 у Малій залі Національного палацу мистецтв «Україна» відбудеться благодійний концерт «Дивний цей світ» на підтримку відомого диктора Олександра Сафонова.
Відомий диктор Олександр Сафонов потребує допомоги
Відомий диктор Олександр Сафонов потребує допомоги

Анонс події опубліковано на сторінці Михайла Маслія у Facebook.

«Диктор національного телебачення, народний артист України Олександр Сафонов після перенесеного у 2010-му інсульту вже сім років прикутий до ліжка та інвалідного візка. Йому лишень 74-ий. Нещодавно Саша пройшов обстеження і не без добрих людей почав повертатися до нормального ритму життя. З’явилася реальна надія на повноцінне одужання. Проте потрібні кошти для виздоровлення та реабілітації», - йдеться на сторінці Михайла Маслія.

Учасниками дійства стануть артисти естради та колеги пана Сафонова, серед яких Іво Бобул, Оксана Білозір, Іван Попович, Світлана та Віталій Білоножки, Оксана Пекун, Вадим Крищенко, Юрій Рибчинський, Анатолій Матвійчук, Андрій Демиденко, ВІА «Кобза» Євгена Коваленка та багато інших. Режисер-постановник — Людмила Пацунова. Квиток коштуватиме 100 гривень.

Усі охочі також можуть перерахувати кошт на лікування та реабілітацію ветерана українського телебачення на благодійний рахунок на ім’я Сафонова Олександра Сергійовича 5168 7573 1352 1439 (картка «Приватбанку»).

Нагадаємо, Олександр Сафонов – відомий диктор Українського телебачення (УТ), заслужений артист України. Навчався в театральній студії при Київському театрі імені Івана Франка, згодом — у Львівському театрі імені Марії Заньковецької. Закінчив режисерський факультет Ленінградського інституту культури(1966 - 1972 рр.). Був лектором музичних лекторіїв у Львівській філармонії. Тоді його помітив Мирослав Скочиляс і запропонував роботу диктора на Львівській студії телебачення. Першу програму провів у грудні 1967 року. На Львівські телестудії пропрацював 11 років. З грудня 1978 працював диктором Державної телерадіомовної компанії України. За час своєї професійної кар’єри вів державні урочистості, оголошував вихід на сцену співаків української естрадної пісні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Яна Собецька, для «Детектора медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22877
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юлия
2465 дн. тому
что за человек, если вспоминают только синий костюм ?! фарцовщиком был
марія
2465 дн. тому
карма она такая. сколько девченок обидел
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду