Оголошено прийом робіт на премію імені В’ячеслава Чорновола

Оголошено прийом робіт на премію імені В’ячеслава Чорновола

15 Травня 2017
1159

Оголошено прийом робіт на премію імені В’ячеслава Чорновола

1159
Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики. Роботи прийматимуться до 10 серпня 2017 року.
Оголошено прийом робіт на премію імені В’ячеслава Чорновола
Оголошено прийом робіт на премію імені В’ячеслава Чорновола

Про це йдеться в релізі Держкомтелерадіо.

На  здобуття премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії. За рішенням Комітету, книги до розгляду не приймаються.

Також можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше 5 осіб. На розгляд Комітету подаються:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);
  • примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD): назва ЗМІ, номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо;
  • копія паспорта, у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу.

Адреса: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, тел./факс (044) 279-51-56.

З Положенням про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики  можна ознайомитися тут.

За кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики» премія у розмірі 5 тис грн присуджується щороку до дня народження громадського та політичного діяча В’ячеслава Чорновола – 24 грудня.

Нагадаємо, 2016 року Комітет ухвалив рішення присудити премію Володимиру Земляному за публіцистичну збірку «Русский разухай, или украинские грабли», у якій автор за допомогою фактів із історії й культури України спростовує міфи російської пропаганди, розвінчує ідеї «руського миру».

 На фото - В'ячеслав Чорновол

Фото: politobzor.net

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду