З «Громадського ТБ» звільнилась PR-менеджер Катерина Зоц

З «Громадського ТБ» звільнилась PR-менеджер Катерина Зоц

11 Травня 2017
1993

З «Громадського ТБ» звільнилась PR-менеджер Катерина Зоц

1993
Катерина Зоц, яка працювала на посаді PR-менеджера «Громадського телебачення» з 2016 року, звільнилась
З «Громадського ТБ» звільнилась PR-менеджер Катерина Зоц
З «Громадського ТБ» звільнилась PR-менеджер Катерина Зоц

Про це вона повідомила у коментарі «Детектору медіа».

«"Громадське" – мій перший досвід роботи в медіа. Приєдналася до команди у квітні 2016 року, в дуже складний час для організації. Для мене цей рік – безцінний досвід роботи з кризовим менеджментом. – сказала пані Зоц. – Більше того, на "Громадському" я отримала досвід співпраці в іншій системі координат – по горизонталі. Для людини, яка професійно сформувалася у корпоративному середовищі, – це справжній виклик. За цей рік нам вдалося вирівняти ситуацію в кризових питаннях, попрацювати з репутаційними втратами, організувати більше 10 подій та піар проектів».

За словами пані Зоц, вона звільнилася через емоційне та фізичне виснаження.

«Робота на "Громадському" вимагає постійного виходу із зони комфорту. Це виснажує як емоційно, так і фізично. З травня я не працюю на Громадському в режимі full time. Подальшу співпрацю ми бачимо на проектній основі», – пояснила вона.

На посаду PR-менеджера «Громадського ТБ» пані Зоц прийшла працювати у травні 2016 року. До цього вона працювала у Мистецькому арсеналі (2013 - 2016 роки) та у Samsung Electronics Ukraine (2007 - 2013 роки).

Нагадаємо, в кінці листопада 2016 року журналістка Наталя Гуменюк вдруге стала головою ГО «Громадське телебачення». Її на рік обрав оновлений склад Програмної ради ГО 28 листопада 2016 року.

Цього ж місяця з команди «Громадського» пішла Юлія МакГаффі, яка координувала роботу сайту.

У березні 2017 року колишня генеральна продюсерка Ukraine Today Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського». Вона відповідає за якість програм, телевізійної картинки та розповсюдження телеканалу.

На фото - Катерина Зоц

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1993
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду