Валерія Зайцева поховають 19 квітня на Байковому

Валерія Зайцева поховають 19 квітня на Байковому

18 Квітня 2017
6362

Валерія Зайцева поховають 19 квітня на Байковому

6362
Панахіда відбудеться 19 квітня о 15:30 на Байковому кладовищі у залі для церемоній біля крематорію.
Валерія Зайцева поховають 19 квітня на Байковому
Валерія Зайцева поховають 19 квітня на Байковому

Журналіст, історик Валерій Зайцев протягом багатьох років був постійним автором «Телекритики», а потім і «Детектора медіа».

Він відомий  як головний редактор щоденної газети «Грані-плюс» (2001-2008 роки), співавтор популярного телепроекту /community/article/406/2002-01-02-valerii-zaitsev-glavnoe-na-chem-derzhitsya-segodnya-pozitsiya-telekanalov-jeto-lichnaya-pozitsiya-ikh-rukovoditelei/ («Студія «1+1», 1999-2000 роки).

Автор книг «У нас в Окраине» (збірка сценарії та п’єс) , «Повернута перемога, чи Антикриголам» (2000 рік), автор газет «День», «Вечерні вісті» (перший заступник головного редактора, 1998-1999 роки), «Дзеркало тижня» та інших, інформагенства УНІАН.

Валерій Зайцев помер вдома, 14 квітня, від ішемічної хвороби серця.

Колектив ГО «Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним та друзям померлого. Ми знали Валерія як чесного, принципового та талановитого журналіста, таким він залишається в нашій пам’яті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6362
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду