У Полтаві медійники організували весняну толоку

У Полтаві медійники організували весняну толоку

10 Квітня 2017
1478

У Полтаві медійники організували весняну толоку

1478
Журналісти друкованих та електронних ЗМІ зібралися на генеральне прибирання Алеї журналістів по вулиці Ватутіна у Полтаві, яку було закладено на день міста в 2008 році
У Полтаві медійники організували весняну толоку
У Полтаві медійники організували весняну толоку

Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

Як зазначено, щовесни представники Полтавської обласної спілки журналістів виходять на толоку, щоб прибрати Алею та вшанувати загиблих колег.

 «По вулиці Ватутіна жили й нині проживають майстри пера, які складали справжню гордість вітчизняної й полтавської журналістики, – зазначив виконуючий обов’язки головного редактора Всеукраїнської громадсько-політичної газети «Зоря Полтавщини» Олександр Макаренко. – У їх числі Василь Усенко, Павло Пустовіт, Тарас Нікітін. Павло Здоровило, Павло Клименко та інші. Саме в їх честь і закладено цю Алею, яка прикрашає наше місто».

У традиційній весняній толоці цього року взяли участь медівники з  газет «Зорі Полтавщини», «Події та коментарі», «Полтавській вісник», телеканалів «Лтава», «ІРТ», інтернет-видання «В Полтаві.info», студенти – майбутні журналісти з Полтавського педуінверситету.

«Добре, що полтавська журналістська спільнота згуртована, адже нині перед нами постало дуже багато викликів. І саме такі акції сприяють консолідації журналістсько-медійної родини. Нам треба діяти спільно. Саме на це орієнтована обласна організація Національної Спілки журналістів», – сказав голова обласної організації НСЖУ Євген Лопушинський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1478
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду