У центрі Запоріжжя знайдено повішеним оператора місцевого телеканалу

У центрі Запоріжжя знайдено повішеним оператора місцевого телеканалу

28 Березня 2017
1783
28 Березня 2017
14:05

У центрі Запоріжжя знайдено повішеним оператора місцевого телеканалу

1783
У запорізькому парку Перемоги вночі 28 березня виявили повішеним оператора телеканалу «Запоріжжя» Михайла Біченка, який торік повернувся із зони проведення АТО.
У центрі Запоріжжя знайдено повішеним оператора місцевого телеканалу
У центрі Запоріжжя знайдено повішеним оператора місцевого телеканалу

Про це повідомив виконавчий директор Філії ПАТ «НСТУ» «Запорізька регіональна дирекція» Сергій Тихонов, передає «Укрінформ».

«Попередня версія поліції – самогубство. За характером Михайло був спокійний і замкнутий. Напередодні до дев'ятої вечора був на роботі – у нас йшов прямий ефір. Потім розмовляв зі своїм редактором, ділився враженнями. У дві години ночі ще був в інтернеті. А о 6 годині ранку нам повідомили цю новину. Що сталося за цей час, ми не знаємо. Колеги із інтернет-видань пишуть, що у нього обличчя зі слідами побоїв. Фізично Михайло був дуже сильним, займався східними єдиноборствами, просто так би противнику не дався», – говорить Тихонов.

Михайло Біченко пропрацював на телеканалі більше 10 років. Був призваний в зону проведення АТО, після служби повернувся на попереднє місце роботи.

При собі у загиблого виявили посвідчення учасника АТО і жетон. Передсмертної записки не було.

Нагадаємо, що у Бердянську невідомі напали на знімальну групу ТРК «Юг», яка виїхала на місце подій на прохання працівників готелю «Слов'янський», що знаходиться на Бердянській косі.

Пізніше співробітники  ЗМІ Бердянська провели пікетування місцевої прокуратури і передали колективне звернення, у якому заявили, що  журналісти не бачать від правоохоронних органів, а саме від прокуратури міста, області та країни, «будь якої реакції на події, які відбуваються в місті і несуть загрозу не тільки демократичним цінностям нашої країни, а і життю та здоров’ю працівників ЗМІ».

Фото: 061.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1783
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду