У Херсоні депутат поскаржився меру на місцевих журналістів

У Херсоні депутат поскаржився меру на місцевих журналістів

27 Березня 2017
1281
27 Березня 2017
14:54

У Херсоні депутат поскаржився меру на місцевих журналістів

1281
В ході засідання позачергової сесії міської ради депутат від фракції «Наш край» Ольга Маренчук обурилась змістом другої серії програми «Есть предел», яку транслював обласний телеканал «Скіфія».
У Херсоні депутат поскаржився меру на місцевих журналістів
У Херсоні депутат поскаржився меру на місцевих журналістів

Про це йдеться у матеріалі видання «Мост».

«На телебаченні вийшов сюжет, який принижує честь і гідність депутата міскої ради екс-мера нашого міста Сальдо Володимира Васильовича. Фракція «Наш край» у повному складі висловлює обурення такими діями з боку журналістів, звертається до міського голови, просимо вас відреагувати на цю інформацію, дати їй оцінку і сприяти надалі відстоювання прав і честі людей», – зявила пані Маренчук.

Її підтримав колега з «Оппозиційного блоку» Юрій Марієв, який запропонував надати слово ведучому Сергію Нікітенко, який знаходився у залі, але депутати не поставили це питання на голосування.

Як стало відомо, друга серія телепроекту «Есть предел» розповідає про дерибан комунального майна у місті Херсон, до якого були причетні такі відомі в місті персони як Володимир Сальдо, Ігор Пастух та Віталій Богданов.

Нагадаємо, що 2 березня дружина колишнього міського голови Херсона та екс-нардепа Володимира Сальда Любов, подала судовий позов до Херсонського міського суду на журналістів через сюжет про її чоловіка.

Крім того, у грудні 2016 року депутат Берегівської міської ради (Закарпатської області) Віталій Антіпов подав до суду на ТОВ «Голос Карпат» та вимагає компенсацію за моральну шкоду у розмірі 10 тис грн.

Фото: «Херсонські факти»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду