Журналіст ТСН Олег Тудан потребує допомоги

Журналіст ТСН Олег Тудан потребує допомоги

21 Березня 2017
6451
21 Березня 2017
09:10

Журналіст ТСН Олег Тудан потребує допомоги

6451
У Олега Тудана, журналіста Телевізійної служби новин каналу «1+1» лікарі виявили підозру на онкологічне захворювання. Журналіст потребує допомоги
Журналіст ТСН Олег Тудан потребує допомоги
Журналіст ТСН Олег Тудан потребує допомоги

Про це повідомив на сторінці у Facebook журналіст «1+1» Святослав Гринчук.

«Наш колега і товариш, журналіст ТСН потребує термінової допомоги. Навіть невелика підтримка від кожного – буде дуже помічною», – написав журналіст.

Як повідомила жінка журналіста Леся Тудан, у її чоловіка – підозра на рак.

«Друзі, в нас сталася велика біда. У Олега підозра на рак, нам не можна здаватись,  Олег обов’язково повинен одужати. Прошу вашої підтримки та молитви. Я вірю, що в нас все повинно бути добре», – написала вона.

Кошти можна перерахувати на картку ПриватБанку – 4731 2171 0392 1837 (Олег Тудан), або Укрсиббанку – 5169 3026 0001 1205 (Олеся Тудан).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6451
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду