Онлайн-видання «НашКиев.UA» очолила Катерина Дубовська

Онлайн-видання «НашКиев.UA» очолила Катерина Дубовська

1 Березня 2017
1608

Онлайн-видання «НашКиев.UA» очолила Катерина Дубовська

1608
На посаду головного редактора столичного онлайн-видання «НашКиев.UA» призначена Катерина Дубовська, яка раніше була головним редактором проекту Styler інформаційного агентства «РБК-Україна»
Онлайн-видання «НашКиев.UA» очолила Катерина Дубовська
Онлайн-видання «НашКиев.UA» очолила Катерина Дубовська

Про це повідомляє прес-служба «НашКиев.UA».

 «До приходу Катерини у видання у мене було багато експериментів з керівництвом проектом. Але в результаті я вирішив зупинитися на людині, яка має великий досвід у журналістиці і управлінні редакційними процесами, який отримував досвід з першоджерел в редакціях відомих ЗМІ та вже продемонстрував його раніше в цифровій журналістиці», – сказав СЕО «Наш Киев» і Studio7 Дмитро Федоренко.

Пані Дубовська має 15-річний стаж у журналістиці. Вона працювала раніше головним редактором проекту Styler інформаційного агентства «РБК-Україна», а також співпрацювала з Delo.UA, «Коммерсант-Украина» та УНІАН.

«З радістю прийняла пропозицію очолити один з найстаріших і найвідоміших ресурсів для жителів столиці. Сподіваюся, що мій досвід, накладений на 10-річну історію і популярність видання, дасть хороший результат і виведе "Наш Кіев.UA" на якісно інший рівень. Своїм головним завданням вважаю перетворення ресурсу в сучасне ЗМІ і успішний бізнес», - сказала Катерина Дубовська.

Проект «Наш Киев» було запущено в 2007 році в форматі блогу на платформі LiveJournal. Незабаром з’явився веб-сайт «Наш.Киев.UA».

Нещодавно ресурс змінив дизайн та інформаційну політику.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду