Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського»

Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського»

1 Березня 2017
2804

Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського»

2804
Колишня генеральна продюсерка Ukraine Today Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського». З 1 березня вона відповідає за якість програм, телевізійної картинки та розповсюдження телеканалу.
Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського»
Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Зазначено також, що це нова посада для «Громадського».

«З одного боку для мене це великий порятунок – працювати на інформаційному телеканалі, який не залежить від власника і його політичних коливань чи економічного стану його бізнесу. З іншого – це великий виклик: в найкоротші терміни зробити з набору різноманітного контенту зрозумілий для глядача концепт. А також це виклик і для усього колективу громадського – команді треба навчитись працювати у чітких рамках концепції, стилю, з розумінням для чого і для кого вони роблять свою роботу», – прокоментувала своє призначення Тетяна Пушнова.

«Я знала, що Таня  хоче застосувати свій досвід у суспільно корисному проекті, тоді як для Громадського важливо, щоб люди в команді поділяли наші цінності – довіри, відповідальності, професійності та служіння аудиторії. Взагалі я дивуюся, як всі ці роки ми обходилися без продюсера-телевізійника.

На цьому етапі кількість проектів збільшилася, ми починаємо робимо програми про стартапи, подорожі, економіку.

Наші тематичні програми про Схід, Крим, Світ суттєво посилилися редакційно, час поліпшувати форму подачі. Громадське працює з дуже складними темами. Певна, що Таня буде тим, хто разом з нами працюватиме з головним викликом – як зробити важливе привабливим, не йдучи на поступки редакційним принципам», – зазначила голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк.

Тетяна Пушнова – українська журналістка, редакторка та продюсерка. Починала свою журналістську діяльність 2004 року на 5-му каналі. Брала участь у створенні новинної служби на телеканалі ТВі. З 2010 року працювала в ТСН на телеканалі «1+1». Влітку 2014 року Тетяна Пушнова запустила та очолила перший український англомовний інформаційний телеканал Ukraine Today. Наприкінці 2016 року залишила групу «1+1 медіа» у зв'язку із рішенням закрити Ukraine Today.

Нагадаємо, в кінці листопада журналістка Наталя Гуменюк вдруге стала головою ГО «Громадське телебачення». Її на рік обрав оновлений склад Програмної ради ГО 28 листопада 2016 року.

У листопаді з команди «Громадського» пішла Юлія МакГаффі, яка координувала роботу сайту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2804
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду