Нападнику на журналістів телеканалу ZIК повідомлено про підозру

Нападнику на журналістів телеканалу ZIК повідомлено про підозру

28 Лютого 2017
1408

Нападнику на журналістів телеканалу ZIК повідомлено про підозру

1408
Прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів знімальної групи телеканалу ZIK. У справі оголошено про підозру Олегу Поліщуку. 10 лютого обвинувальний акт зі звинуваченнями передано до суду.
Нападнику на журналістів телеканалу ZIК повідомлено про підозру
Нападнику на журналістів телеканалу ZIК повідомлено про підозру

Про це у відповідь на інформаційний запит інформаційного агентства ZIK повідомила прес-служба прокуратури Київської області, повідомляється на сайті телеканалу.

Зокрема, у відповіді прокуратури сказано, що «досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12015110200001588 за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів, завершено».

«В рамках розслідування вказаного кримінального провадження повідомлено про підозру Поліщуку О.І. За результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за звинуваченням Поліщука О.І. за ч. 1 ст. 171 та ч. 2 ст. 186 КК України, 10.02.2017 року направлено до суду для розгляду по суті», – йдеться у відповіді прокуратури.

Києво-Святошинський районний суд Київської області призначив засідання на 2 березня 2017 року.

Інформаційне агентство нагадує, що 28 квітня біля будинку екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря невідомі напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Нападники побили оператора, розтрощили техніку та втекли з місця інциденту. В ході розслідування було виявлено, що серед нападників був Олег Поліщук, зять екс-заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря.

Крім того, на початку лютого на знімальну групу телеканалу ZIK напали у Бориспільській центральній районній лікарні (Київська область).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду