L'Officiel Online замість Дар'ї Заривної очолила Тома Мироненко

L'Officiel Online замість Дар'ї Заривної очолила Тома Мироненко

14 Лютого 2017
3843

L'Officiel Online замість Дар'ї Заривної очолила Тома Мироненко

3843
Дар’я Заривна, яка три з половиною роки працювала на посаді головного редактора діджитал-версії L'Officiel , звільнилась. ЇЇ місце зайняла Тома Мироненко
L'Officiel Online замість Дар'ї Заривної очолила Тома Мироненко
L'Officiel Online замість Дар'ї Заривної очолила Тома Мироненко

Про це Заривна повідомила на своїй сторінці у Facebook, зробивши відеозапис-звернення до колег.

«Сьогодні у нас багато класного лайфстайлу, але українського Blueprint немає, а він повинен бути, він потрібен нам: і я впевнена, що Тома та людина, яка зможе його зробити. Впевнена, що частка найкрасивіших зйомок і професійних текстів про моду на сайті збільшиться кардинальним чином», – написала Заривна.

Про нове призначення на сайті  L'Officiel вже є офіційне повідомлення.

Заривна займатиметься новим проектом, але співпрацюватиме з L'Officiel.

«Я не прощаюся з L'Officiel остаточно: на базі свого продакшена займуся виробництвом відео для улюбленого L'Officiel Online, для друкованого L'Officiel займатимусь контиб'юторством, ну і якщо все складеться, то реалізуємо разом кілька крос-медійних спецпроектів.

«Сьогодні у мене два головних інтереси: соціальне підприємництво (а саме, соціальні стартапи) і відео. Все, що я буду робити, так чи інакше пов'язане з цими двома векторами. Проект Charitum, який я запустила в форматі MVP в грудні – початок цього шляху», – написала вона.

Нагадаємо, з 2017 року посаду головного редактора друкованої версії журналу «L’Officiel Україна» обіймає Уляна Бойко, яка до цього була головредом глянцевого видання P!nk.

На фото - Тома Мироненко

Фото: Facebook Мироненко

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3843
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду