Поліція Кам’янського розслідує спалення авто редактора Сергія Гузя

Поліція Кам’янського розслідує спалення авто редактора Сергія Гузя

13 Лютого 2017
1346

Поліція Кам’янського розслідує спалення авто редактора Сергія Гузя

1346
Поліція Кам’янського почала розслідування підпалу автомобіля місцевого редактора сайту 5692.com.ua і газети «Город 5692» Сергія Гузя
Поліція Кам’янського розслідує спалення авто редактора Сергія Гузя
Поліція Кам’янського розслідує спалення авто редактора Сергія Гузя

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на Кам’янський міськвідділ поліції.

За даними правоохоронців, кримінальне провадження відкрите за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення чи пошкодження майна. Як зазначили в поліції, тривають слідчі дії.

Паг Гузь повідомив, що його автомобіль «Таврія» був підпалений невідомими у неділю близько 4-ї ранку: пожежу побачили сусіди, вони ж і допомагали журналісту гасити полум’я. Інцидент журналіст пов’язує зі своєю професійною діяльністю.

«У мене немає сумнівів, що машину спалили через мою чесну й професійну роботу. Прізвища тих, кого я підозрюю, я оголошу пізніше», – сказав він.

За його даними, в автівку кинули пляшку з запалювальною

Нагадаємо, у ніч з суботи на неділю, 12 лютого, головному редактору сайту 5692.com.ua і газети «Город 5692» (Кам’янське, Дніпропетровська область) Сергію Гузю невідомі підпалили автомобіль «Таврія», який перебував у дворі будинку.

Зазначимо, у грудні 2016 року член Комісії з журналістської етики, колишній голова Незалежної медіа профспілки України (НМПУ) Сергій Гузь заявив«Детектору медіа», що був несподівано звільнений з посади головного редактора газети «Наш репортер» (місто Кам’янське Дніпропетровської області) за рішенням власника.

На фото – спалене авто

Фото: 5692.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1346
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду