Галина Титиш залишила «УП. Життя» – головредом стала Ольга Ситнік

Галина Титиш залишила «УП. Життя» – головредом стала Ольга Ситнік

6 Лютого 2017
2802

Галина Титиш залишила «УП. Життя» – головредом стала Ольга Ситнік

2802
Галина Титиш залишила посаду головної редакторки інтернет-видання «Українська правда. Життя». Замість неї видання очолила Ольга Ситнік.
Галина Титиш залишила «УП. Життя» – головредом стала Ольга Ситнік
Галина Титиш залишила «УП. Життя» – головредом стала Ольга Ситнік

Про це Галина Титиш повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона пішла заради освітніх проектів, які реалізовуватиме разом з Іванною Коберник, Зоєю Звиняцковською та Оксаною Макаренко (усі вони є активістками ГО «Батьківський контроль»).

Журналістка пропрацювала в «УП. Життя» 10 років. Замість неї видання очолила Ольга Ситнік, яка дотепер працювала випусковою редакторкою проекту. Разом з нею в команді «УП. Життя» працюватимуть двоє журналістів – Ірина Андрейців, яка залишає «Детектор медіа», та Наталя Вуйтик.

Ольга Ситнік розповіла «Детектору медіа» про зміни, що плануються в «УП. Життя»: «У нас зовсім нещодавно змінилася верстка сайту, Галина Титиш перед уходом фактично заклала ті зміни, які ми будемо розвивати і продовжувати. Під керівництвом Галини я працювала минулий рік, більшість навичок і вмінь, які я опанувала в жанрі соціальної журналістики, я отримала від неї, тому що для мене ця тема була достатньо нова, коли я прийшла в "УП. Життя". Ми, звісно, будемо експериментувати, але в цілому це буде те саме "Життя", що й до цього: ця рубрика – соціальна відповідальність "Української правди", і так це й залишиться в подальшому».

Зі слів пані Ситнік, Галина Титиш пішла заради освітніх проектів, насамперед – «Батьківського контролю», в якому вона давно бере участь. «На минулих вихідних у неї вже був перший тренінг – фактично, вона не працює вже два тижні в "УП. Життя"», - зауважила пані Ситнік.

Отримати коментар Галини Титиш «Детектору медіа» поки що не вдалося. Наводимо її пост у Facebook:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду