На Кіровоградщині підприємець погрожував журналісту через пост у Facebook

На Кіровоградщині підприємець погрожував журналісту через пост у Facebook

6 Лютого 2017
1591

На Кіровоградщині підприємець погрожував журналісту через пост у Facebook

1591
У Кропивницькому (Кіровоградська область) 2 лютого під час телефонної розмови з журналістом інтернет-видання «Перша електронна газета» Дмитром Васильєвим власник та керівник підприємства-перевізника ПП «Автобаз-Кіровоград» Сергій Мачула вдався до погроз, коментуючи пост журналіста у Facebook
На Кіровоградщині підприємець погрожував журналісту через пост у Facebook
На Кіровоградщині підприємець погрожував журналісту через пост у Facebook

Про це йдеться у матеріалі «Першої електронної», повідомляє ІМІ.

Як пише видання, «Автобаз-Кіровоград», за договором з міською радою Кропивницького, забезпечує перевезення пасажирів на 115 маршруті громадського транспорту. Саме невиконання умов договору, зокрема, порушення графіку руху та відсутність пасажирського транспорту та маршруті стало підставою звернення Васильєва до власника та керівника приватного підприємства. Враховуючи, що після звернення ситуація на краще не змінилась, журналіст того ж вечора опублікував відповідний пост у Facebook.

«Через деякий час до мене перетелефонував Сергій Мачула та почав, з використанням нецензурної лексики, обурюватись та вдаватись до погроз. Після мого зауваження та прохання вести розмову адекватно Мачула взагалі заявив – “чуєш, шановний товариш журналіст, що ти там виписуєш у Фейсбуці бл*ть. …Завтра зустрінемось і я поведу себе нормально. Завтра прийду до тебе у гості», - прокоментував ситуацію журналіст.  

Як пише ІМІ, до правоохоронців журналіст не звертався, однак наступного ж дня повідомив про інцидент начальнику Управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького Олександру Вергуну та представнику ІМІ у Кіровоградській області.

Нагадаємо, в жовтні 2015 року кандидат в мери Олександрії Степан Цапюк подав до суду на журналіста через заголовок статті.

Фото - Facebook Дмитра Васильєва

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1591
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду