Пораненого британського фотокора до Києва відправлятимуть літаком

Пораненого британського фотокора до Києва відправлятимуть літаком

3 Лютого 2017
1461

Пораненого британського фотокора до Києва відправлятимуть літаком

1461
Британського фотокореспондента та фрілансера Крістофера Нунна з Дніпра мають намір доправити до Києва літаком.
Пораненого британського фотокора до Києва відправлятимуть літаком
Пораненого британського фотокора до Києва відправлятимуть літаком

Про це сьогодні повідомила начальник управління комунікацій та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк на міжнародній конференції «Безпека журналістів як обов'язкова умова для вільних ЗМІ: свобода слова і громадський порядок», передає «Укрінформ».

«Крістофера мають доправити до Києва літаком. Але з огляду на те, що його оперують, та через погодні умови, за яких не дали дозволу на виліт літака, його доправлять до Києва пізніше», - сказала Гаврилюк.

За її словами, в обласній лікарні в Дніпрі є всі можливості провести успішно операцію на очах. Стан здоров'я британського фотографа стабільний.

«Наразі його оперують. У нього досить серйозне поранення обох очей, контузія, але стан стабільний», - сказала вона.

Гаврилюк також зазначила, що завдяки тому, що Крістофер Нунн дотримувався всіх правил журналістів, які перебувають в АТО, його змогли дуже швидко ідентифікувати і доправити до військового шпиталю в Авдіївці, де йому надали першу медичну допомогу.

«Детектору медіа» головний лікар дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив, що нічого не знає про перевезення фотокора до Києва.

Нагадаємо, увечері 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївка Донецької області поранення обличчя отримав іноземний фотожурналіст Крістофер Нанн. Пізніше стало відомо, що він знахоодиться в лікарні Дніпра з важким пораненням очей.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1461
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду