Адвокат Семени частково визнав провину – ЗМІ

Адвокат Семени частково визнав провину – ЗМІ

26 Січня 2017
1069

Адвокат Семени частково визнав провину – ЗМІ

1069
Сьогодні, 26 січня, під час засідання Залізничного районного суду Сімферополя обвинувачений окупаційною владою Криму в «розповсюдженні екстремістських матеріалів» адвокат Еміль Курбедінов визнав свою провину частково. Журналістів на засідання не пустили
Адвокат Семени частково визнав провину – ЗМІ
Адвокат Семени частково визнав провину – ЗМІ

Про це у себе в Twitter написав журналіст «Радіо Свобода» Антон Наумлюк.

«Курбедінов визнав провину частково. Говорить, що розміщував, але пропагандою не займався. Суддя вийшла в дорадчу кімнату», - написав він.

Адвокату, зокрема, закидають статтю 20.3 Кодексу про адміністративні правопорушення Росії (пропаганда і публічна демонстрація нацистської атрибутики або символіки).

Нагадаємо, 26 січня в Бахчисараї співробітники ФСБ затримали адвоката кримського журналіста Миколи Семени Еміля Курбедінова. Пізніше в його будинку та офісі пройшли обшуки.

На фото - Еміль Курбедінов

Фото: Главком

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1069
Читайте також
28.01.2017 12:06
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
1 914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду