Ольга Бенеда звільнилася з посади генпродюсера ZIK

Ольга Бенеда звільнилася з посади генпродюсера ZIK

16 Січня 2017
3010

Ольга Бенеда звільнилася з посади генпродюсера ZIK

3010
Ольга Бенеда пішла з посади генерального продюсера телеканалу ZIK
Ольга Бенеда звільнилася з посади генпродюсера ZIK
Ольга Бенеда звільнилася з посади генпродюсера ZIK

Про це вона написала в суботу, 14 січня, на своїй сторінці у Facebook.

«Позаду яскравий креативний насичений екстремальний період медійної епопеї під назвою телеканал ZIK. Хто мав нагоду творити зі мною знає, що моє кредо – це віра в те, що ніщо не варте без індивідуального таланту кожної окремо взятої особистості, яка рухає медійні кораблі. Залізо, грошові знаки, площі, технології обезцінюються, якщо не вірити в силу генерації ідей та здатність творити, не розвивати їх та не цінувати. Тому найкраще, з чим я піду далі – це унікальний досвід людських стосунків, історія спільних професійних маленьких і великих перемог», зокрема, написала Ольга Бенеда.

За даними джерел «Детектора медіа», Ольга Бенеда залишила канал ZIK ще восени, невдовзі після презентації нового сезону каналу.

У піар-відділі каналу ZIK повідомили, що пані Бенеда пішла з каналу за спільними домовленостями сторін. Інших причин канал не називає.

Найближчими днями піар-відділ ZIK обіцяє надати повнішу інформацію щодо кадрових змін.

Ольга Бенеда стала виконувачем обовязків генерального продюсера ZIK у червні 2016 року, після звільнення Світлани Коляди. Невдовзі вона була призначена генеральним продюсером. До цього вона очолювала на каналі ZIK департамент журналістських розслідувань.

На фото - Ольга Бенеда

Фото: Facebook-сторінка Ольги Бенеди

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду