На Луганщини бойовики затримали ще одного блогера

На Луганщини бойовики затримали ще одного блогера

27 Грудня 2016
2266

На Луганщини бойовики затримали ще одного блогера

2266
Бойовики так званої «ЛНР» затримали 53-річного жителя непідконтрольного Україні Луганська Геннадія Беницького за «поширення екстремістських матеріалів» в інтернеті. Це вже третій зниклий блогер у Луганську за останні три місяці
На Луганщини бойовики затримали ще одного блогера
На Луганщини бойовики затримали ще одного блогера

Про це повідомляють «Новости Донбасса».

У так званому «міністерстві держбезпеки ЛНР» заявляють, що Беницького звинувачують у «вчиненні дій, спрямованих на збудження ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності».

«У рамках реалізації заходів щодо забезпечення інформаційної безпеки ЛНР встановлено особу активного користувача соціальної мережі Facebook, який поширював екстремістські матеріали, що містять негативну інформацію, яка принижує честь і гідності громадян Республіки, а також публікації образливого характеру по відношенню до громадських організацій, держструктурам і органам влади ЛНР, зокрема глави Республіки. Їм є 53-річний житель Луганська Геннадій Беницький», - повідомляє так зване «МДБ ЛНР».

Нагадаємо, 10 жовтня у Луганську зник 19-річний блогер Владислав Овчаренко. Блогера звинуватили в тому, що він є засновником радикального неонацистського угруповання – підпільного відділення батальйону «Азов».

21 листопада у Луганську зник блогер Едуард Нєдєляєв (Edward Ned). Пізніше стало відомо, що в окупованому Луганську бойовики так званого «Міністерства державної безпеки ЛНР» його затримали. Чоловік писав про життя міста та ІТ. Згодом російський телеканал оприлюднив відео затримання блогера.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду