У Чернігові журналістам забороняли знімати на місці пожежі

У Чернігові журналістам забороняли знімати на місці пожежі

22 Грудня 2016
1282

У Чернігові журналістам забороняли знімати на місці пожежі

1282
20 грудня в Чернігові представники будівельної компанії «Укрсівербуд» перешкоджали журналістам інформаційного порталу «Чеline» Юрію Міхулі та Дмитру Дриганову проводити відеозйомку на місці пожежі біля обласного реабілітаційного центру «Відродження»
У Чернігові журналістам забороняли знімати на місці пожежі
У Чернігові журналістам забороняли знімати на місці пожежі

Про це пише Інститут масової інформації (ІМІ).

Як повідомляється, журналісти приїхали відзняти сюжет про загоряння приміщення обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження», де зараз відбувається реконструкція.

«На момент початку пожежі в будівлі перебували близько 70 осіб.  Присутні на місці події рятувальники назвали попередню версію причини пожежі: порушення правил пожежної безпеки під час проведення робіт будівельною організацією», - пише ІМІ.

За словами журналіста Юрія Міхулі, вони намагалися зняти кадри обгорілого приміщення, але технічний директор підприємства, що проводить реконструкцію ДП «УкрСіверБуд», Володимир Сахненко забороняв їм це робити та намагався затулити об’єктив відеокамери. Потім він покликав своїх працівників, які випровадили знімальну групу. Свої дії представники будівельної кампанії обґрунтовували небезпекою знаходження знімальної групи на будівельному майданчику.  

Як заявили журналісти, під час інциденту техніка не постраждала, тому наразі вони не планують звертатися в поліцію.

Фото - Державна служба надзвичайних ситуація. Відео - “Чеline”

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду