Івано-Франківська облрада планує звільнити директорку ОТБ «Галичина»

Івано-Франківська облрада планує звільнити директорку ОТБ «Галичина»

20 Грудня 2016
2590

Івано-Франківська облрада планує звільнити директорку ОТБ «Галичина»

2590
Голова Івано-Франківської облради Олександр Сич повідомив, що заява на звільнення гендиректорки ОТБ «Галичина» Ольги Бабій опрацьована, і депутати проголосували за розгляд на сесії 23 грудня питання щодо звільнення її з посади очільниці обласного телебачення, власником якого є облрада.
Івано-Франківська облрада планує звільнити директорку ОТБ «Галичина»
Івано-Франківська облрада планує звільнити директорку ОТБ «Галичина»

Про це повідомляє місцеве видання «Фіртка».

Раніше видання повідомило, що 15 грудня на засіданні комісії облради з питань гуманітарної політики та свободи слова депутати обговорили питання про звільнення генеральної директорки ОТБ «Галичина» Ольги Бабій, яка звільняється за згодою сторін з 30 грудня 2016 року. Заяву гендиректорка написала сама, повідомляє ЗМІ. Члени комісії підтримали винесення цього питання на сесію.

Водночас видання пише, що, за словами депутата облради Остапа Дзеси, станом на 20 грудня є заява Ольги Бабій про відкликання заяви на звільнення. Втім голова облради Олександр Сич заявив, що такої заяви не бачив. За його словами, питання про звільнення Ольги Бабій буде розглянуте сесією облради 23 грудня.

«Детектор медіа» намагався взяти коментар в редакції ОТБ «Галичина», але увечері 20 грудня телефони не відповідали. «ДМ» надасть можливість Ользі Бабій та представникам облради прокоментувати ситуацію.

Нагадаємо, 22 серпня Президент України Петро Порошенко вручив державні нагороди видатним українцям з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм орденом Свободи нагороджено Ігоря  Александрова (посмертно) - українського тележурналіста (Донецька область). Цим же указом орденом княгині Ольги І ступеня нагороджено Ольгу Бабій - генеральну директорку обласного телебачення «Галичина» з Івано-Франківська.

На фото – Ольга Бабій

Фото: «Фіртка»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2590
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду