У Києві пограбували квартиру шеф-редактора телеканалу

У Києві пограбували квартиру шеф-редактора телеканалу

14 Грудня 2016
2521

У Києві пограбували квартиру шеф-редактора телеканалу

2521
У Деснянському районі столиці пограбували квартиру шеф-редактора одного з українських телеканалів.
У Києві пограбували квартиру шеф-редактора телеканалу
У Києві пограбували квартиру шеф-редактора телеканалу

Про це повідомляється на сайті поліції м.Києва.

Чоловік виявив крадіжку у власній квартирі на вулиці Мілютенка.

«На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям 49-річний заявник пояснив, що о 6-й ранку він пішов на роботу. Коли ж повернувся, побачив, що вхідні двері відчинені, а в нижньому замку зламана серцевина. Окрім того, чоловік виявив відсутність двох ноутбуків, документів до них та wifi-роутера», - повідомили в поліції.

Слідчим відділом Деснянського управління Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 15 листопада слідчі прокуратури міста Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції України затримали двох працівників Управління поліції охорони, які під час несення служби обікрали квартиру головного редактора столичного інтернет-видання. За інформацією «Детектора медіа», постраждалий – головний редактор інтернет-видання Lb.ua Олег Базар. Зловмисників затримано «на гарячому» під час реалізації колекції за 200 тис. гривень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду