Михайло Ткач отримав премію «Телетріумф» у номінації «Репортер»

Михайло Ткач отримав премію «Телетріумф» у номінації «Репортер»

9 Грудня 2016
2995

Михайло Ткач отримав премію «Телетріумф» у номінації «Репортер»

2995
Журналіст телепрограми журналістських розслідувань «Схеми: корупція в деталях» (проект «Радіо Свобода» та «UA: Перший») отримав національну телевізійну премію «Телетріумф-2016» у номінації «Репортер»
Михайло Ткач отримав премію «Телетріумф» у номінації «Репортер»
Михайло Ткач отримав премію «Телетріумф» у номінації «Репортер»

Це стало відомо вчора, 8 грудня, під час урочистої церемонії в концерт-холі Freedom Event Hall.

Михайло Ткач був представлений у номінації «Репортер» і подавав на конкурс розслідування «Коломойський повертається».

Зазначимо, серед номінантів також були журналіст «ТСН Тиждень» на «1+1» Сергій Гальченко та журналістка програми «Вікна-новини» на СТБ Олена Лунькова.

Перемога Михайла Ткача - це єдиний приз для проектів і співробітників некомерційних телеканалів. Решта нагород «Телетріумфу» дісталися представниками комерційних медіа.

Нагадаємо, минулого року премію «Телетріумф» у номінації «Репортер» отримав журналіст Роман Бочкала, який на той час працював у програмі «Подробности недели» («Національні інформаційні системи», «Інтер»).

Цього року організатором церемонії нагородження галузевою премією став StarLight Entertainment, підрозділ групи StarLightMedia. При цьому ведучими були обрані художній керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський та телеведуча Марія Єфросиніна. Але церемонія не мала ані телевізійної трансляції, ані телевізійної версії.

У 2016 році на здобуття премії було подано 307 робіт. 167 з них – у національних та регіональних номінаціях – пройшли до фіналу.

На фото – Михайло Ткач

Фото: «Радіо.Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2995
Читайте також
18.04.2018 17:16
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
13 196
08.12.2016 18:51
Детектор медіа
«Детектор медіа»
18 063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду