У Києві затримали правоохоронців, які вкрали колекцію монет у головреда  Lb.ua

У Києві затримали правоохоронців, які вкрали колекцію монет у головреда Lb.ua

16 Листопада 2016
2660
16 Листопада 2016
11:19

У Києві затримали правоохоронців, які вкрали колекцію монет у головреда Lb.ua

2660
15 листопада слідчими прокуратури міста Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції України затримано двох працівників Управління поліції охорони (Державна служби охорони), які під час несення служби обікрали квартиру головного редактора столичного інтернет-видання
У Києві затримали правоохоронців, які вкрали колекцію монет у головреда  Lb.ua
У Києві затримали правоохоронців, які вкрали колекцію монет у головреда  Lb.ua

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Власні джерела в Нацполіції повідомили «Детектору медіа», що постраждалий – головний редактор інтернет-видання Lb.ua Олег Базар.

За даними прокуратури, у травні 2016 року правоохоронці отримали виклик на пульт централізованого спостереження про спробу незаконного проникнення до житла журналіста.

«Під час обстеження його квартири працівники звернули увагу на колекцію монет. Домовившись між собою, правоохоронці викрали монети та у подальшому намагалися їх збути», – повідомляє прес-служба.

За інформацією прокуратури Києва, зловмисників затримано «на гарячому» під час реалізації колекції за 200 тис. гривень.

«На даний час слідчими прокуратури поліцейським оголошено про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовими повноваженнями) КК України.

Вирішується питання про звернення до суду з клопотанням про обрання їм запобіжного заходу та відсторонення від посад», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Фото: прес-служба прокуратури Києва

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду