Київська журналістка просить допомогти у пошуках зниклої людини

Київська журналістка просить допомогти у пошуках зниклої людини

4 Листопада 2016
851
4 Листопада 2016
19:41

Київська журналістка просить допомогти у пошуках зниклої людини

851
Київська журналістка Оксана Шевченко, головна редакторка сайту «Твій малюк», просить про допомогу у пошуках зниклого племінника – 27-річного Віталія Зацерковного. Він не виходить на зв'язок з рідними четверту добу, його телефони поза зоною доступу.
Київська журналістка просить допомогти у пошуках зниклої людини
Київська журналістка просить допомогти у пошуках зниклої людини

Про це вона написала у своєму Facebook.

«Друзі, у мене пропав племінник. 27 років, із Житомира. 4 добу не виходить на зв’язок. Поки що шукаю альтернативні (крім поліції) шляхи пошуку. Можливо, у когось є зв’язки з мобільними операторами лайф и водафон, щоб пробити його телефони... Буду вдячна за будь-яку допомогу», - написала вона.

Виданню «Обозреватель» Оксана Шевченко повідомила додаткову інформацію про зниклого.

«Швидше за все, Віталій був у чорно-жовтій двосторонній куртці, кепці, рудих черевиках або кросівках. Його мама не бачила, в чому він йшов. Забрав з собою багато речей. Є підозра, що він поїхав на роботу в Миколаїв охоронцем на завод: він говорив мені, що може поїхати туди або в Одесу», - розказала вона.

Останній раз Віталій Зацерковний розмовляв зі своєю матір'ю 31 жовтня вранці, але не попередив, що збирається поїхати. «Він так робив, - їхав, а потім дзвонив по факту. Але повідомляв обов'язково», - пояснює Оксана Шевченко.

Мати почала розшукувати Віталія Зацерковного вранці 2 листопада, але його телефони - поза зоною доступу. У соцмережу «ВКонтакте» він останній раз заходив о другій годині ночі 1 листопада. Рідні написали заяву в поліцію. Сьогодні, 4 листопада, у Віталія Зацерковного день народження.

Рідні зниклого просять повідомляти всю інформацію Оксані Шевченко в Facebook або дзвонити мамі Віталія Олені (066) 523-8779.

На фото – Віталій Зацерковний

Фото: Facebook Оксани Шевченко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду