Акторка порнофільмів Джессіка Дрейк звинуватила Трампа в домаганнях

Акторка порнофільмів Джессіка Дрейк звинуватила Трампа в домаганнях

23 Жовтня 2016
1894

Акторка порнофільмів Джессіка Дрейк звинуватила Трампа в домаганнях

1894
Джессіка Дрейк, акторка фільмів для дорослих, стверджує, що десять років тому її домагався Дональд Трамп, який зараз є кандидатом в президенти США від Республіканської партії
Акторка порнофільмів Джессіка Дрейк звинуватила Трампа в домаганнях
Акторка порнофільмів Джессіка Дрейк звинуватила Трампа в домаганнях

Про це повідомляє ВВС.

Про домагання з боку Трампа акторка повідила на спеціально скликаній прес-конференції.

Вона заявила, що інцидент стався в 2006 році на турнірі з гольфу в Каліфорнії. Тоді Трамп, за словами порнозірки, фліртував з нею, а потім запросив до свого номеру.

«Вона погодилася, але прийшла в супроводі двох подруг. Замість привітання Трамп нібито поцілував кожну з дівчат без їх згоди. Після цього візиту, заявила актриса, мільярдер один раз подзвонив їй з питанням: "Чого ти хочеш? Скільки?". Дрейк стверджує, що був і другий дзвінок, в ході якого схожий на Трампа людина запропонувала їй 10 000 доларів і безкоштовний переліт на приватному літаку, якщо вона погодиться усамітнитися з Трампом», – пише ВВС.

У штабі політика ці заяви назвали «абсолютною брехнею», підкресливши, що Трамп навіть не знайомий з Дрейк.

«Це просто чергова спроба кампанії Клінтон зганьбити кандидата, який якраз сьогодні вийшов на перше місце за даними трьох різних опитувань», - цитує заяву штабу агентство.

Як зазначнео, Дрейк стала 11 жінкою, яка звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях. Він все звинувачення заперечує, а недавно пообіцяв після виборів подати до суду на «всіх цих брехунів».

Нагадаємо, хвилю звинувачень в сексуальних домаганнях на адресу Трампа запустив опублікований в жовтні відеозапис 2005 року. На ній бізнесмен каже, що його статус дозволяє йому, зокрема, чіпати жінок за інтимні місця.  Пізніше телеканал NBC News вирішив звільнити ведучого Біллі Буша за скандальне інтерв'ю з кандидатом в президенти від Республіканської партії Дональдом Трампом.

На фото - Дональд Трамп

Фото: ПЛ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1894
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду