Держкомтелерадіо просить допомогти врятувати життя своєї співробітниці

Держкомтелерадіо просить допомогти врятувати життя своєї співробітниці

21 Жовтня 2016
678

Держкомтелерадіо просить допомогти врятувати життя своєї співробітниці

678
Державний комітет телебачення і радіомовлення просить небайдужих допомогти врятувати життя працівниці Держкомтелерадіо, мами семирічної дівчинки – Наталії Анатоліївни Сопільняк (Починок), яка бореться з важким захворюванням крові.
Держкомтелерадіо просить допомогти врятувати життя своєї співробітниці
Держкомтелерадіо просить допомогти врятувати життя своєї співробітниці

Лікарі медичного закладу Іхілов (м. Тель-Авів, Ізраїль) після обстеження пацієнтки дали обнадійливі прогнози, якщо пані Сопільняк вчасно провести трансплантацію кісткового мозку. В Україні таких операцій не роблять. Лікування потребує великої суми грошей - 176 194 долари США, яких у родини немає.

Колеги просять небайдужих допомогти зібрати необхідну суму на лікування.

Гроші можна перерахувати на картку «Приватбанку» №5168 7423 3603 2093 Сопільняк Людмила Федорівна (мати). Або принести особисто в каб. 702 (вул. Прорізна, 2, м. Київ) до колег пані Сопільняк, які представлять документи, що підтверджують діагноз, необхідність лікування та його кошторис.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
678
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dantshik
2734 дн. тому
Шалом! Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий! Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5:4) Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни! Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду