Колишня ведуча NewsOne збила патрульного поліцейського

Колишня ведуча NewsOne збила патрульного поліцейського

13 Вересня 2016
2816
13 Вересня 2016
11:24

Колишня ведуча NewsOne збила патрульного поліцейського

2816
У Києві, на зупинці громадського транспорту, колишня журналістка NewsOne Галина Нерус збила патрульного поліцейського
Колишня ведуча NewsOne збила патрульного поліцейського
Колишня ведуча NewsOne збила патрульного поліцейського

Про інцидент повідомляє «Киев оперативный» у Facebook.

«На Сагайдачного 14, на зупинці громадського транспорту, припаркувалася Mazda  AA1117PI, за кермом якої була ведуча телеканалу News One Нерус Галина. Проїжджаючий повз поліцейський, який знаходився в складі велопатруля, неодноразово робив зауваження і просив переставити авто. На що пані відповідала відмовою, мотивуючи це тим, що їй дуже треба. Після тривалого періоду часу прохань, інспектор патрульної поліція України прийняв рішення блокувати автомобіль. Побачивши, що автомобіль заблокований, дама вирішила вибратися, навмисне почала рух заднім ходом, де стояв патрульний, чим завдала травми самому патрульному і його службовому велосипеду», - повідомляє «Киев оперативный».

Як зазначено на сторінці, на підмогу «вирішувати питання» приїхав чоловік журналістки, який працює в Службі безпеки України. Він, як пише «Киев оперативный», «неодноразово погрожував співробітникам поліції звільненням».

Журналістку госпіталізовано через стрес. Також в лікарню потрапив патрульний. Його стан стабільний.

Пані Нерус на своїй сторінці у Facebook відреагувала на інцидент:

«Поліцаям дозволено всіляко порушувати закон і, по якомусь праву, творити беззаконня. Нападати на громадян, особливо на людей безпечних – сьогодні жінки, завтра – діти. А ви, друзі, громадяни України, пам'ятайте – ви не маєте ніяких прав. Навіть, зупинившись біля піцерії купити води при спеці 30градусів – будете, при виході з машини побиті, одягнені в наручники, у вас відберуть майно і помилково звинуватять. Дожилися – наша поліція воює з жінками і дітьми. 40 хвилин в наручниках і зловтішні посмішки поліцаїв вам гарантовані», написала вона.

Пізніше на сайті NewsOne з’явилось повідомлення про те, що Пані Нерус не є співробітницею телеканалу.

«Варто підкреслити, журналіста Галина Нерус, яка збила патрульного, на даний момент не є співробітницею телеканалу NewsOne. Ліна Нерус дійсно працювала ведучою на телеканалі NewsOne. Однак 31 липня 2016 року в неї закінчився термін контракту з телеканалом, відповідно на даний момент вона не є співробітницею нашого телеканалу», - повідомила генеральний директор телеканалу NewsOne Олена Рудик.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2816
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду