У Росії заарештували блогера, який ловив покемонів у церкві

У Росії заарештували блогера, який ловив покемонів у церкві

4 Вересня 2016
942

У Росії заарештували блогера, який ловив покемонів у церкві

942
Відеоблогера Руслана Соколовського, якого 2 вересня російська поліція затримала за ловлю покемонів в храмі, Кіровський районний суд Єкатеринбурга заарештував на два місяці
У Росії заарештували блогера, який ловив покемонів у церкві
У Росії заарештували блогера, який ловив покемонів у церкві

Про це пише ВВС.

Як зазначено на сайті інформслужби, засідання суду відбулося в закритому режимі, рішення було оголошено без присутності преси. Соколовський поміщений під варту на два місяці.

Нагадаємо, 2 вересня у російському місті Єкатеринбург затримано 22-річного блогера Руслана Соколовського.  

Приводом стали опубліковані ним на YouTube відеоролики, в одному з яких він грав в Pokemon Go в храмі, а в інших критично висловлювався про Російську православну церкву.

Хлопця звинуватили в образі почуттів віруючих і розпалюванні ворожнечі.

Нагадаємо, відому мобільну гру Pokemon GO в Росії визнали сатанинською загрозою.

Pokemon GO – відеогра, розроблена компанією Niantic для мобільних пристроїв на базі iOS і Android. Гра з’явилася у липні 2016 року і відтоді набула великої популярності по всьому світу. Зображення казкових істот-покемонів, яких треба «ловити», з’являються на екранах мобільних пристроїв накладеними на реальний вигляд довколишнього світу, побачений крізь камеру пристрою.

На фото - Руслан Соколовський

Фото: 1080.plus

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
942
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду