Поліція затримала чоловіка, який напав на журналісток у Беслані

Поліція затримала чоловіка, який напав на журналісток у Беслані

4 Вересня 2016
1080

Поліція затримала чоловіка, який напав на журналісток у Беслані

1080
Поліція Північної Осетії затримала місцевого жителя, який 3 вересня облив зеленкою журналістку «Новой газеты» Олену Костюченко та кореспондента видання «Такие дела» Діану Хачатрян під час траурних заходів, присвячених 12 річниці терористичного акту в Беслані
Поліція затримала чоловіка, який напав на журналісток у Беслані
Поліція затримала чоловіка, який напав на журналісток у Беслані

Про це пише російське інформагентство «Інтерфакс» та посилається на свої джерела.

«Молодий чоловік, одягнений у футболку з написом" Антитерор", облив її зеленкою, після чого втік. Після цього у неї і її колеги кореспондента журналу "Такие дела" Діани Хачатрян невідомі вихопили з рук телефони і зникли», - розповів співрозмовник агентства.

За його словами, особистість молодої людини, яка облила журналісток зеленкою, встановлена, чоловіка затримали.

«Швидше за все, йому загрожує стаття" дрібне хуліганство". Крім того, мобільні телефони журналісток були знайдені кинутими на залізничному переїзді неподалік від школи. Зараз вони повернуті власникам», - сказав він та додав, що затриманий провини не заперечує і виправдовує свій вчинок тим, що, на його думку, «журналістка вела себе не гідно всі три дні, під час проведення пам'ятних заходів».

Як зазначено на сайті «Інтерфакса», інформагентство не має в своєму розпорядженні офіційного підтвердження з правоохоронних органів з цього приводу.

Нагадаємо, 3 вересня у Беслані напали на журналіста «Новой газеты» Олену Костюченко та кореспондента видання «Такие дела» Діану Хачатрян.

1 вересня в Беслані в ході висвітлення протестної акції матерів, діти яких загинули під час захоплення школи в 2004 році, Костюченко та Хачатрян затримали поліцейські. Пізніше журналісток відпустили. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1080
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду