Вітаємо з Днем Незалежності!

Вітаємо з Днем Незалежності!

24 Серпня 2016
1847

Вітаємо з Днем Незалежності!

1847
«Детектор медіа» щиро вітає своїх читачів, колег і партнерів з Днем Незалежності України!
Вітаємо з Днем Незалежності!
Вітаємо з Днем Незалежності!

25 років тому відкрилася нова сторінка історії України – суверенної, самостійної та незалежної держави, одним зі стовпів якої стали незалежні засоби масової інформації.

За чверть століття ми стали свідками становлення українського інформаційного простору та розвитку медіаринку. На 25-му році незалежності ми стоїмо на порозі створення Суспільного мовлення, перетворення державної й комунальної преси на незалежну та відродження української кіносеріальної індустрії. І водночас ми на власному досвіді пізнали наслідки гібридної війни та змушені вчитися тому, як протидіяти російській пропаганді.

У цей день ми бажаємо: журналістам – міцності духу та вірності принципам чесної  й професійної журналістики; медіа – стати соціально відповідальним бізнесом, що гарантуватиме справжню редакційну незалежність; громадянському суспільству – єдності, бо чвари й суперечки послаблюють нас і зміцнюють наших ворогів.

Плекаймо незалежність кожного з нас! Зі святом!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду